Як відновити листування в Інстаграм IOS/Android?

Android

Одна з найпопулярніших соціальних мереж на сьогоднішній день – це Instagram. Ця програма дає можливість не тільки завантажувати, обробляти фотографії та ділитися ними з усім світом, але й листувати з окремими користувачами через повідомлення в Direct.

Листування через Direct

Instagram дає можливість листуватися з окремими користувачами або навіть групами до 32 осіб, як у звичайному месенджері. За допомогою цієї функції можна ділитися текстовими повідомленнями, фото та відео з галереї чи стрічки, профілями інших користувачів, історіями, хештегами, смайлами, посиланнями. За добу кожен користувач має можливість надіслати до 100 повідомлень своїм друзям та до 50 повідомлень іншим користувачам.

Видалення діалогу

Instagram допускає можливість часткового чи повного видалення діалогу. Часткове видалення можливе шляхом скасування надсилання конкретних повідомлень. Для цього необхідно натиснути на вибране повідомлення, утримуючи його, після чого натиснути на скасування відправлення.

Як відновити листування в Інстаграм IOS/Android?
Як відновити листування в Інстаграм IOS/Android?

ВАЖЛИВО! Після скасування надсилання повідомлення зникає у всіх учасників діалогу. Однак варто врахувати, що видалити таким чином можна лише власні повідомлення.

Для видалення всього діалогу для пристроїв IPhone необхідно провести вліво за листуванням, для Android натиснути на обраний діалог і утримувати його, після чого у вікні вибрати «видалити». У цьому випадку листування видаляється лише для конкретного облікового запису, інші учасники листування можуть бачити його.

Відновлення листування на IOS

Для відновлення віддаленого листування на пристроях IOS зверніться до хмарного сховища iСloud, яке є резервним копіюванням відомостей. Ця функція працює на айфонах за замовчуванням, якщо не вимкнути її в налаштуваннях самостійно. Для цього:

  • відкрийте параметри пристрою;
  • тапніть на хмарне сховище iСloud;
  • натисніть «Управління сховищем»;
  • виберіть “Резервні копії”;
  • натисніть «Автоматично»;
  • у списку виберіть «Instagram»;
  • натисніть “Відновити дані”.
Як відновити листування в Інстаграм IOS/Android?
Як відновити листування в Інстаграм IOS/Android?
Як відновити листування в Інстаграм IOS/Android?

Відновлення листування на Android

Щоб відновити віддалену листування на Android:

зайдіть у меню «Налаштування»; виберіть “Резервне копіювання та скидання” або “Архівація та відновлення” залежно від версії ОС гаджета; натисніть “Автоматично” або “Відновлення даних” залежно від версії ОС; у списку виберіть «Instagram»; топніть кнопку «Відновити»; виберіть “Обліковий запис”.

Як відновити листування в Інстаграм IOS/Android?

Відновлення листування на ПК

Instagram спочатку не був задуманий, щоб використовуватись на персональних комп’ютерах. Тому відновити втрачені повідомлення у разі важче. Це можна зробити через спеціальні програми. Однак необхідно, щоб утиліта була встановлена ​​попередньо, наприклад, емулятор Bluestacks. Ця програма імітує на комп’ютері роботу мобільного пристрою під Android. Для відновлення необхідно:

запустити програму; тапнути «Архів»; вибрати файл Instagram; клікнути “Встановити”;

Резервне копіювання

Перераховані вище способи відновлення листування Instagram не гарантують результат на 100%. Тому для уникнення втрати або випадкового видалення важливої ​​інформації можна використовувати резервне копіювання на пристрої.

ВАЖЛИВО! Цей метод працює на будь-якому пристрої.

Для того, щоб відновити втрачену листування з Instagram, можна скачати дані з особистого профілю програми одним файлом. В даному випадку це будуть не лише повідомлення, а й фотографії, відео, тобто все, що колись додавалася до профілю користувача. Для того, щоб завантажити такий архів:

  • відкрийте вкладку профіль у Instagram;
  • натисніть “Налаштування”;
  • натисніть «Безпека»;
  • виберіть «Скачування даних»
  • топніть кнопку «Запросити файл»;
  • введіть адресу електронної пошти для надсилання даних у спеціальне поле;
  • натисніть “Далі”.
Як відновити листування в Інстаграм IOS/Android?
Як відновити листування в Інстаграм IOS/Android?
Як відновити листування в Інстаграм IOS/Android?
Як відновити листування в Інстаграм IOS/Android?

ВАЖЛИВО! Зробіть це прямо зараз на своєму гаджеті, щоб зберегти важливі відомості та не втратити дані.

Існують спеціальні програми, за допомогою яких можна виконати резервне копіювання даних вашого гаджета, у тому числі листування з Інстаграм. Найбільшою популярністю в мережі користуються Backup&Restore, MyPhoneExplorer, G Cloud Backup та інші. Наприклад, щоб створити резервну копію за допомогою програми Backup & Restore, необхідно завантажити та встановити програму, затиснути клавіші живлення та збільшення гучності. Клавішами, що регулюють гучність пристрою, перейти до Backup & Restore, клацнути, вибрати «Power» і підтвердити обрану дію. Відбудеться копіювання даних, після чого перезавантажте пристрій.

App BackUp Restore Transfer для Андроїд

Простим у використанні та популярним серед користувачів мережі для створення резервних копій та подальшого використання збережених даних на андроїдах є програма App BackUp Restore Transfer. Для початку потрібно завантажити та встановити програму. Далі запустити його на пристрої та поставити галочку навпроти Instagram.

Тапнути “Резервне копіювання”. Вибрати місце збереження інформації на диску Google. Після збереження даних у хмарі їх можна перенести на інший пристрій, на якому також встановлена ​​програма App BackUp Restore Transfer. В обох гаджетах включити програму та натиснути на три смужки. На тому гаджеті, з якого переносяться дані, вибрати пункт “Надіслати”, на іншому – “Отримати”. Підключити обидва пристрої до однієї wi-fi мережі. Для того, щоб відкрити перенесені дані, у запущеній програмі зайти в розділ «Програми», відкрити вкладку «Архів», натиснути «Відновлення».

Відео-інструкція:

Оцініть статтю
Додати коментар

  1. Глушака Андрій

    Скачані дані в мене цього нема що дальше мені робити

    Відповіcти