Як заблокувати когось у tiktok

Соціальні Медіа

TikTok пропонує кілька інструментів конфіденційності, щоб створити безпечний простір для своїх користувачів і уберегти надокучливих негідників від перегляду вашого облікового запису . Якщо хтось розсилає ваші публікації безглуздими коментарями або надсилає нерелевантні особисті повідомлення, ви можете заблокувати цю особу, щоб обмежити її доступ. Перш ніж заблокувати будь-який обліковий запис, дізнайтеся, що станеться, якщо ви заблокуєте когось у TikTok.

Ви можете заблокувати окремі облікові записи та навіть заблокувати кілька облікових записів, які розсилають спам одночасно. Це відштовхує вас від платформи та може навіть знеохочувати вас користуватися TikTok у майбутньому. Вам не потрібно переходити на конкуруючу платформу. Ви можете заблокувати ці облікові записи в TikTok і насолоджуватися безперебійною роботою. Перш ніж зробити такий рішучий крок, дізнайтеся про наслідки блокування когось у TikTok.

ЩО ВІДБУВАЄТЬСЯ, КОЛИ ВИ БЛОКУЄТЕ КОГОСЬ У TIKTOK

Перш ніж ми дізнаємося, як заблокувати когось, давайте спочатку розберемося, що відбувається після блокування облікового запису в TikTok.

  • Заблоковані облікові записи не можуть бачити ваш профіль і історії. Коли заблокований обліковий запис намагається знайти ваш обліковий запис, результати пошуку не включатимуть ваш обліковий запис.
  • Заблокована особа не може додати вас у друзі та розпочати з вами чат.
  • Ви перекриваєте всі канали спілкування з людиною в TikTok.
  • Людина не може відстежувати ваш обліковий запис у TikTok.
  • Якщо людина стежить за вами, TikTok видаляє її обліковий запис із вашого списку підписників.
  • Заблокована особа не зможе побачити ваш вміст, навіть якщо він загальнодоступний. Однак вони можуть перевірити ваш вміст у режимі анонімного перегляду.
  • Ця особа не може стежити за вами , надіслати пряме повідомлення чи зателефонувати вам на платформі.

Ось що відбувається, коли ви блокуєте когось у TikTok. Давайте розглянемо, як заблокувати обліковий запис у TikTok.

ЯК ЗАБЛОКУВАТИ КОГОСЬ У TIKTOK

Найпростіший спосіб заблокувати когось із профілю користувача. Виконайте наведені нижче дії.

Крок 1. Запустіть TikTok і перейдіть до профілю користувача, якого ви хочете заблокувати.

Крок 2: торкніться значка стрілки вправо у верхньому правому куті.

що відбувається, коли ви блокуєте когось у TikTok 5

Крок 3. У меню, що відкриється, виберіть «Заблокувати» внизу. Натисніть кнопку «Заблокувати» у вікні підтвердження.

що відбувається, коли ви блокуєте когось у TikTok 7

ЯК МАСОВО ЗАБЛОКУВАТИ КІЛЬКОХ ЛЮДЕЙ У ​​TIKTOK

Ви помітили, що кілька користувачів розсилають кожне ваше відео в TikTok? Що ж, відвідувати профіль кожного користувача, щоб заблокувати його, буде втомливо. Щоб заблокувати кілька профілів у TikTok одночасно, виконайте наведені нижче дії.

Крок 1. Відкрийте своє відео TikTok і перейдіть до розділу коментарів.

Крок 2. Натисніть і утримуйте зображення облікового запису та виберіть «Керувати кількома коментарями».

що відбувається, коли ви блокуєте когось у TikTok 1

Крок 3. Виберіть профілі користувачів, які потрібно заблокувати, і натисніть «Більше».

Крок 4. Виберіть Блокувати облікові записи, щоб підтвердити своє рішення.

що відбувається, коли ви блокуєте когось у TikTok 3

Ці користувачі більше не заважатимуть вам у TikTok. Це зручний трюк, щоб блокувати людей, не переглядаючи їхній профіль у TikTok.

ЧИ СПОВІЩАЄ TIKTOK КОРИСТУВАЧА, КОЛИ Я ЙОГО БЛОКУЮ

Як і очікувалося, блокування в TikTok є мірою конфіденційності. Коли ви блокуєте когось, TikTok не сповіщає обліковий запис про вашу дію. Однак людина може зробити обґрунтовану припущення, коли більше не бачить, що ви активні в TikTok, або не може знайти ваш обліковий запис за допомогою панелі пошуку.

ЧИ МОЖЕ ЗАБЛОКОВАНИЙ КОРИСТУВАЧ ЗВ’ЯЗАТИСЯ З ВАМИ В TIKTOK

Після того, як ви заблокували когось у TikTok, ви фактично розриваєте всі зв’язки з людиною на платформі. Якщо ви не розблокуєте обліковий запис, людина не зможе зв’язатися з вами в TikTok.

ЯК ПЕРЕВІРИТИ ЗАБЛОКОВАНІ ОБЛІКОВІ ЗАПИСИ В TIKTOK

Ви змінили думку щодо певного облікового запису в TikTok? Ви можете переглянути список заблокованих облікових записів у TikTok і розблокувати окремих користувачів. Щоб внести зміни, виконайте наведені нижче дії.

Крок 1: відкрийте TikTok і перейдіть до свого профілю в нижньому правому куті.

Крок 2. Торкніться трьох горизонтальних ліній угорі та відкрийте Налаштування та конфіденційність.

що відбувається, коли ви блокуєте когось у TikTok 9

Крок 3. Виберіть «Конфіденційність» і прокрутіть униз до «Заблокованих облікових записів».

що відбувається, коли ви блокуєте когось у TikTok 11

Крок 4. Торкніться «Розблокувати» біля облікового запису, і все готово.

Увімкніть перемикач «Приватний обліковий запис» у меню «Конфіденційність», щоб неперевірені користувачі не переглядали ваш обліковий запис TikTok. Після цього лише схвалені вами користувачі зможуть стежити за вами та переглядати ваші відео. Це не впливає на ваших підписників.

що відбувається, коли ви блокуєте когось у TikTok 13
Оцініть статтю
Додати коментар